Dokumenti

Opći uvjeti korištenja

 

Indija.hr – Portal Indijskog kulturnog centra
Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na Indija.hr – Portal Indijskog kulturnog centra (u daljnjem tekstu “Indija.hr portal” ili samo “Portal”)

Ovaj Portal javno je Internet glasilo Indijskog kulturnog centra (u daljnjem tekstu “IKC” ili samo “Centar”) prvenstveno namijenjeno informiranju građana RH o aktivnostima Centra i najavama događaja vezanih iz Indiju u RH, a u svrhu prezentacije i promicanja indijske kuture.

Indija.hr portal omogućuje vam korištenje svojih usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ovog Portala.

Ukoliko na bilo koji način sudjelujete na ovom Portalu bilo kao čitatelj bilo kao pošiljatelj sadržaja na njemu smatra se da ste upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove stranice te prihvaćate koristiti sadržaj web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

1. UREDNIŠTVO INDIJA.HR PORTALA

Uredništvo Indija.hr Portala (u daljnjem tekstu “Uredništvo”) imenuje IKC.

2. PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA

IKC zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na Portalu bez obaveze prethodne najave.

3. OSOBNA ODGOVORNOST

Sve sadržaje Indija.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i isključivo ste osobno odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. IKC ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korištenjem ovog portala.

4. SADRŽAJ INDIJA.HR PORTALA

Ovaj Portal sastoji se od sadržaja koje objavljuje IKC (uredništvo), sadržaja oglašivača (sponzora), sadržaja kreiranih od strane posjetitelja (glasovi u anketama), te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje ovog Portala koristite na vlastitu odgovornost i IKC ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Iako Uredništvo ulaže napor u to da svi objavljeni sadržaji na Portalu budu bez grešaka, IKC se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu zbog eventualnih pogreški u objavljenim tekstovima nastalih ljudskim faktorom.

Reklame sponzora i vanjski linkovi objavljeni na ovom Portalu ne odražavaju stav IKC kao ni korisnika Portala.

5. REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na Indija.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Korisnički računi vlasništvo su davatelja usluge i svaka zloporaba istih je kažnjiva.

Svaki korisnik ima pravo registrirati i koristiti jedan korisnički račun. Višestruke registracije i korištenje više korisničkih računa mogu dovesti do zabrane svih korisničkih računa.

Za sve aktivnosti obavljene pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. IKC ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

U slučaju kršenja bilo kojeg dijela ovih Uvjeta korištenja, nakon što je korisnik upozoren, korisnički račun može biti suspendiran od 7 do 30 dana, a u ekstremnim slučajevima i dulje. Izbjegavanje suspenzije otvaranjem drugog računa nije dopušteno. Korisnički račun može biti zabranjen za stalno ako korisnik nakon isteka kazne opet prekrši pravila.

IKC zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, i bez prethodne najave, upozorenja i/ili objašnjenja.

IKC ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

6. PRAVA I OBVEZE KORISNIKA

Korisnici na Portalu mogu glasovati u anketama, slati svoja pitanja / komentare Uredništvu, sudjelovati u povremenim nagradnim igrama i koristiti druge napredne opcije Portala rezervirane samo za registrirane korisnike.

Korisnicima koji na Portalu glasuju u anketama zabranjeno je manipulirati pokušajem višestrukog glasovanja.

Na pitanja / komentare korisnika Uredništvo će odgovoriti korisniku osobno putem e-maila.

Pitanja / komentari poslani na Portal koji su u suprotnosti s niže navedenim uputama bit će izbrisani od strane Uredništva i na njih neće biti odgovoreno, a korisnički račun s kojega je sadržaj poslan može biti privremeno suspendiran ili trajno ukinut.

Korisnicima koji šalju svoja pitanja i/ili komentare Uredništvu zabranjeno je:

  • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički, seksualno orijentiran te štetan na bilo koji drugi način.
  • slanje sadržaja/informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim osobama.
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se šalje.
  • slanje neželjenih sadržaja (SPAM, lančane poruke, piramidne šeme i sl.).
  • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera.

7. TUMAČENJE I IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Za tumačenje ovih uvjeta korištenja ovlašten je isključivo IKC.

IKC zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.

Korisnik:
Lozinka:
Zapamti me:      
PORT.hr